O mně

Objevte příběh za mou digitální tvorbou. Tato stránka nabízí náhled na cestu, hodnoty a kreativní mysl, která stojí za mými službami webového vývoje, digitálního marketingu a správy sociálních médií. Zjistěte, jak svou vášeň přetvářím na digitální řešení, která posilují a transformují.

Můj příběh


Narozen v malebné České republice a v současné době žijící v Liberci, začala má cesta v digitálním prostoru již v mladém věku. Tento časný start mi nejen umožnil vyvinout hluboké porozumění webu a jeho neustále se vyvíjející krajiny, ale také zdokonalit mé dovednosti ve vytváření strategií, které přinášejí skutečné výsledky.

Poháněn vášní pro digitální inovace a talentem na kreativní řešení problémů jsem svou kariéru věnoval pomoci značkám prosperovat v digitálním prostoru. Od tvorby na míru šitých webových stránek po strategizování účinných digitálních marketingových kampaní a správu dynamických přítomností na sociálních médiích přináším do každého projektu kombinaci technické odbornosti a kreativního nádechu. Můj přístup je zakořeněn v kolaboraci a transparentnosti, což zajišťuje, že každý klient nejen vidí výsledky, ale cítí se také zmocněn a informován po celou dobu naší společné cesty. Pojďme spolu vytvořit něco pozoruhodného.

Joseph Soukup work

Tailored Digital Solutions for You


Whether you’re looking to build a brand-new website that captures your essence, enhance your online presence through targeted digital marketing, or engage and grow your audience with dynamic social media management, I’m here to help you achieve your goals. My approach is always tailored to your specific needs, ensuring that we not only meet but exceed your expectations.

Kdo jsem?


Zdravím! Jmenuji se Joseph Soukup, jsem vášnivý a oddaný profesionál specializující se na webový vývoj, digitální marketing a správu sociálních médií. Ve věku 21 let jsem se již více než 6 let ponořil do digitálního světa, kde vytvářím unikátní a účinná řešení pro širokou škálu klientů.

Joseph Soukup free-time

Jsem mnohem víc než jen webový vývojář.


Jsem vášnivým cvičencem brazilského jiu-jitsu (BJJ), kterému jsem se začal věnovat před pěti lety v MMA Liberec. Díky neúnavné píli jsem dosáhl modrého pásu, což odráží mou oddanost zdokonalování se v BJJ, jež je stejně silná jako má láska k grapplingu a zápasení. Tyto bojové umění intenzivně rozvíjejí mou fyzickou kondici a strategické myšlení.


V mé snaze o osobní a profesionální růst věnuji svůj volný čas neúnavnému sebezdokonalování a získávání nových dovedností, které obohacují mou kariéru. V současné době mám tu čest studovat na Unicorn University, kde úzce spolupracuji s předními odborníky v jejich oborech. Mé fascinaci tvoří zejména data science, konkrétně složitost grafických databází jako je neo4j, s důrazem na jejich využití v detekci podvodů. Navíc mě nedávno upoutaly dynamické oblasti umělé inteligence a strojového učení, což rozšířilo můj zájem a odborné znalosti v oblasti špičkových technologií.


Pojďme oživit vaši digitální vizi

Pojďme spolupracovat na tom, abychom vaši digitální vizi oživili. Vítejte v mém světě, kde se setkává kreativita s technologií a kde se vaše digitální sny stávají skutečností.

Vytvořte si web nebo blog na WordPress.com